Primjeri Nadgrobnih spomenika s Nadgrobnim ukrasima

  • Blog
  • Galerija
  • Primjeri Nadgrobnih spomenika s Nadgrobnim ukrasima
Nadgrobni ukrasi od inoxa na crnom i sivom kamenu

U ovoj galeriji, nadgrobni spomenici uređeni su na način da možete pronaći inspiraciju za uređenje groba. Ovo je jedno od najboljih mjesta za stvaranje ideja kako urediti nadgrobni spomenik.

Pregledajte galeriju najljepših nadgrobnih spomenika s ugrađenim nadgrobnim ukrasima iz našeg asortimana, a nakon toga pročitajte o ukrasima kojima se uređuju nadgrobni spomenici.

Skrolajte niže i pogledajte galeriju s primjerima nadgrobnih slika.

Primjeri nadgrobnih spomenika

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD GALERIJE

*Slike su primjer uređenja nadgrobnih spomenika s našim nadgrobnim ukrasima.Ne izrađujemo nadgrobne spomenike.

Ova galerija može poslužiti kao svojevrsan katalog nadgrobnih spomenika i nadgrobnih ukrasa – te prikazuje što je sve moguće postići s nekoliko pomno odabranih ukrasa za grobove.

Nadgrobni spomenici u galeriji uređeni su s namjerom da se prikažu mogućnosti i opcije za uređenje grobova, odnosno grobnica. Smisao uređenja nadgrobnog spomenika je da pobudi emocije, a ovako uređeni nadgrobni spomenici prikazuju mogućnosti izražavanja osjećaja pomoću nadgrobnih ukrasa.

Kako naručiti proizvode s fotografije?

Za nadgrobne ukrase koji su Vam se svidjeli možete poslati upit tako što nam pošaljete fotografiju na kojoj ste vidjeli proizvod i opišete koji je to proizvod (Savjet: svaka fotografija ima svoj broj u nazivu “Nadgrobni spomenik #”).

Ili dostupnost proizvoda možete sami provjeriti na našem webshopu

Galerija nadgrobnih slika - fotokeramike

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD GALERIJE

Pregledajte mogućnosti izrade slika za nadgrobne spomenike. U ovoj galeriji nalaze se dostupni oblici fotokeramike i razni predlošci obrade fotografija.

Primijetit ćete da je najčešće ipak stavljana svijetlo plava pozadina za nadgrobne slike u boji, i svijetlo siva pozadina za cno-bijele slike. Razlog je jednostavan, kako bi se osoba što više istaknula i kako bi postojala mogućnost da se za određeno vrijeme doda nova nadgrobna slika i na taj način odgovara staroj, već postavljenoj nadgrobnoj slici.

Također, kao što možete vidjeti na grobljima i u ovoj galeriji, najčešći oblici koji se koriste za izradu nadgrobnih slika su Ovalni, Boemia, Pravokutni i Srce. Rijeđe se koristi Krug, a Pergament i Knjiga koriste se samo kad se želi prenijeti i poruka, stih pjesme, molitva, i sl.

*Slike su najčešći primjer obrade i izrade fotokeramike.

Više o uređenju nadgrobnih spomenika:

Oznake:
Posjeti Internet trgovinu!
This is default text for notification bar