Pozivi naših kupaca - Najčešća pitanja

Ovim postom zahvalili bi se svim pozivima kupaca koje smo zabilježili tijekom cijele 2017. godine. Naime, puno ljudi nas je zvalo za razne savjete, te smo neka pitanja željeli s veseljem objaviti ovdje na Internet stranici.

Najčešći upiti koje smo dobili:

1. Izrađujemo novu grobnicu. Kako možemo vaše artikle postaviti na spomenik?

Dakle, samo svom kamenoklesaru recite da želite artikle marke Caggiati, dostupne u tvrtki Marmeton d.o.o. i kamenoklesar će ih sam za Vas nabaviti i postaviti Vam ih. Naše artikle možete pronaći na našim Internet stranicama i online katalogu tvrtke Caggiati, ali i najvažnije je da znate da gotovo svaki kamenoklesar ima naše kataloge. Na licu mjesta s kamenoklesarom dogovorite artikle koji Vam odgovaraju i kamenoklesarstva će sve za Vas odraditi.

2. Postavljate li vi slova na spomenik?

Ne. Samo kamenoklesarstva postavljaju slova na spomenike i svaki kamenoklesar zna vrlo vješto postaviti slova iz naše ponude. Slova tvrtke Caggiati imaju već dugu tradiciju na hrvatskom tržištu (preko 20 godina), tako da kamenoklesarstva diljem Hrvatske imaju jako puno iskustva baš s našim slovima. Neka od najtraženijih slova su: Mundial bronzo, Romano bronzo, Mundial inox, Romano inox

3. Na vašoj Internet stranici, na linku Galerija vidjeli smo spomenik koji nam se sviđa. Željeli bi isti takav sa jednakim ukrasima. Kako da to pokažem svom kamenoklesaru?

Dat ćemo Vam sliku spomenika i popisati šifre artikala. To odnesete svojem kamenoklesaru i on će u dogovoru s Vama napraviti takav spomenik.

4. Imam staru fotografiju pokojnika i željeli bismo prije dana Svih Svetih staviti tu sliku na spomenik? Je li to moguće?

Naravno. Postavljanje porculanske slike na grob vrlo je jednostavno i možete ju postaviti sami.

Naime, Fotografiju nam pošaljite e-mailom ili poštom, a mi ćemo ju obraditi i ispeći na porculanskoj pločici u roku od 7 dana. Nadalje, za postavljanje očistite mjesto na spomeniku alkoholom gdje ćete nalijepiti sliku. Tada ju jednostavno sa silikonom (koristite više silikona) zalijepite na spomenik, te preko nje stavite ljepljivu traku i kroz par sati tu ljepljivu traku skinite. Vaša slika trajno će stajati na spomeniku.